Protetica - Dentis
Image

Protetica

Echipa profesionista, echipamente premium, metode moderne de tratament si atmosfera de confort – obiectivele noastre principale.

Protetica

Posibilitățile metodelor protetice moderne sunt atât de avansate, încât dinții artificiali devin imposibil de distins de cei naturali. Mai mult decât atât, ei pot fi mult mai estetici. Prin urmare, pierderea unuia sau mai multor dinți nu mai este o problemă fără speranță. Procedura de protetică vă permite să restabiliți dinții pierduți și, odată cu ei, funcția de mestecat pierdută, sănătatea și frumusețea. Dinții pierduți pot fi restaurați cu ajutorul unor proteze fixe sau mobile, pe baza dintilor naturali sau pe implanturi dentare.

În general, conceptul de protetică fixă este o metodă preferabilă, deoarece oferă un confort mai mare, o funcționalitate mai bună, un aspect mai atractiv.

Coroanele sunt realizate folosind diferite tehnologii și diverse tipuri de ceramică, avînd indicații diferite. În funcție de cazul specific, vom selecta special pentru tine materialul care va asigura un echilibru între estetică și durabilitate.

La clinica stomatologică Dentis, atât medicii, cât și tehnicienii dentari folosesc metoda augmentării în activitatea lor (microscoape dentare și binoculare), ceea ce oferă o acuratețe excelentă. În stomatologie, precizia este sinonimă cu longevitatea. Astfel, durata de viață recomandată a coroanelor integral ceramice ajustate corect poate ajunge până la 20 de ani!

De ce să ne alegeți pe noi?

Personal medical calificat

Instrumente sterilizate cu autoclave de clasa B

Echipamente europene de ultimă generație

Garanție pentru toate tipurile de servicii stomatologice

Tratamentul pacienților cu probleme dentare complexe

Implantare cu sitemele JD Evolution (Italia), Megagen, Dentium (Coreea), Bredent (Germania)

Echilibrul dintre calitate și preț

Dacă aveți nevoie de îngrijire dentară profesională - rezervați o programare chiar acum!

Rezervă o programare chiar acum!

Contacte

Str. Ciuflea 4, or. Chișinău, Republica Moldova

Luni - Vineri 09:00 - 19:00, Sâmbătă 9:00 - 14:00

Rezervă o programare chiar acum!

Image
Business hours:
  • Monday - Friday
  • Saturday
  • Sunday
Ciuflea 4 Street, Chisinau, Republic of Moldova

Informatie