Endodontie - Dentis
Image

Endodonție

Echipa profesionista, echipamente premium, metode moderne de tratament si atmosfera de confort – obiectivele noastre principale.

Endodonție

Endodonția este o specialitate în stomatologie care vizează tratarea patologiilor pulpei (denumite de obicei nerv).

Pulpa dentară este situată în interiorul dintelui și este înconjurată de țesut dur - dentina. Ea este responsabilă de nutriția și sensibilitatea dinților prin vasele de sânge și nervii săi.

Deteriorarea pulpei poate fi cauzată de leziuni, fracturi, prezența unor cavități profunde, ceea ce duce la contaminarea bacteriană.

Simptomele care indică o problemă endodontică sunt durerea spontană, accese de durere, a căror intensitate crește seara și noaptea, sensibilitatea prelungită la iritanți de temperatură și disconfort la atingere și mestecat. În acest caz, cele mai frecvente semne sunt un abces sau o fistulă (o mică veziculă de puroi pe gingie).

În cazurile de necroză sau inflamație ireversibilă a pulpei, tratamentul endodontic (devitalizarea) este singura modalitate de conservare a dintelui și de prevenire a complicațiilor ulterioare.

Pe lângă eliminarea patologiei pulpare, tratamentul endodontic permite restabilirea funcției de masticație dentară împreună cu reconstrucția ulterioară. Printre posibilitățile importante ale endodonției trebuie atribuit tratamentul repetat al canalelor radiculare în cazurile în care încercarea anterioară a eșuat din anumite motive. Cu noua procedură, tot conținutul din sistemul de canal radicular este îndepărtat. După aceasta, se efectuează o medicație și dezinfecție, împreună cu umplerea tridimensională a sistemului de canal radicular. După tratament, se efectuează restaurarea dentară.

De ce să ne alegeți pe noi?

Personal medical calificat

Instrumente sterilizate cu autoclave de clasa B

Echipamente europene de ultimă generație

Garanție pentru toate tipurile de servicii stomatologice

Tratamentul pacienților cu probleme dentare complexe

Implantare cu sitemele JD Evolution (Italia), Megagen, Dentium (Coreea), Bredent (Germania)

Echilibrul dintre calitate și preț

Dacă aveți nevoie de îngrijire dentară profesională - rezervați o programare chiar acum!

Rezervă o programare chiar acum!

Contacte

Str. Ciuflea 4, or. Chișinău, Republica Moldova

Luni - Vineri 09:00 - 19:00, Sâmbătă 9:00 - 14:00

Rezervă o programare chiar acum!

Image
Business hours:
  • Monday - Friday
  • Saturday
  • Sunday
Ciuflea 4 Street, Chisinau, Republic of Moldova

Informatie